ZUPY | ||
Rosół z makaronem Pomidorowa Żurek Flaczki |
400 ml 400 ml 400 ml 400 ml |
|
MIĘSA | ||
Kotlet schabowy Kotlet szwajcarski Kotlet z pieczarkami De volay Filet z kurczaka Roladka drobiowa Karkówka pieczona Udko smażone Udko gotowane Kotlet po kowalsku Kotlet po kowalsku z serem |
120 g 120 g 130 g 150 g 110 g 140 g 100 g 250 g 250 g 150 g 160 g |
|
SURÓWKI I DODATKI | ||
Surówka z kapusty białej Surówka z kapusty pekińskiej Surówka z marchewki Ogórki konserwowe Mizeria Marchewka z groszkiem Kapusta biała gotowana Kapusta czerwona gotowana Buraczki Warzywa gotowane na parze Frytki Ryż Kopytka Pyzy Ziemniaki Kompot z owocami |
100 g 100 g 100 g 100 g 200 ml 100 g 100 g 100 g 100 g 100 g 180 g 200 g 200 g 3 szt 200 g 200 ml |